© Fayans. Всички права запазени.
Новини
Рока България с поредна награда за здраве и безопасност при работа08.01.2014
''Image''

Компанията е отличена в категория Предприятие с над 250 наети лица на Годишните национални награди по здраве и безопасност при работа.

На 20 декември 2013 г. в Пловдив на официална церемония бяха връчени Годишните национални награди по здраве и безопасност при работа.

Конкурсът е инициатива на Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда към Министерство на труда и социалната политика. Той се провежда за четвърта поредна година, за да отличи добри практики за здравословни и безопасни условия на труд и прилагането на превантивни подходи срещу допускането на трудов травматизъм и професионални заболявания, в съответствие с европейската политика. Оценяват се предприятия от всички икономически сфери, разделени в три категории според числеността на персонала.

Рока България за втора поредна година е отличена с трето място в категорията за големи предприятия „Предприятие с над 250 наети лица”. Наградата връчи министърът на труда и социалната политика, Хасан Адемов.

В последните години Рока България има множество признания за създадените условия за здравословен и безопасен труд във фабриката в гр. Каспичан.
 


Уеб дизайн и разработка: Webrix - www.webrix-studio.com