© Fayans. Всички права запазени.
Качество и екология
'''14001_2'''
'''9001_2'''
'''9001_1'''
'''14001_1'''
« Предишна Следваща »
Продуктите с марка Fayans се произвеждат в завода на „Рока България" в Каспичан, който е най-големия завод на Roca Group за производство на санитарен порцелан на Балканския полуостров. 
 
За милиони хора по света Roca е синоним на качество и сигурност. Доверието на потребителите е най-важния актив на Roca Group и поради тази причина всички продукти от портфолиото на компанията преминават през специализиран контрол във всеки етап от производствения цикъл,  отговарящ на стандартите за качество на Roca. Така Fayans осигурява качество и комфорт в българските бани на най-високо ниво. 
 
Освен с качеството на своите продукти, Рока България се отличава и с политиката си за опазване на околната среда. През последните години компанията e награждавана многократко като една от най-успешните и зелени компании в България.
 
Резултатът от дългосрочната политика на компанията в тази област е притежанието на международни сертификати за управление на качеството и околната среда.
 
За повече информация, моля вижте сертификатите за управление на качеството и околната среда, политиката за управление на качеството и околната среда.


СЕРТИФИКАТИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА
Име на файла Размер Тип
Политика за качеството 329 Kb pdf
Политика по опазване на околната среда 799 Kb pdf
ER-Aenor-ISO9001 311 Kb pdf
IQNet-Aenor-ISO9001 625 Kb pdf
Aenor 14001 314 Kb pdf
IQ net 14001 401 Kb pdf

Уеб дизайн и разработка: Webrix - www.webrix-studio.com