© Fayans. Всички права запазени.
Качество и екология
'''14001_2'''
'''9001_2'''
'''9001_1'''
'''14001_1'''
« Предишна Следваща »
Продуктите с марка Fayans се произвеждат в завода на „Рока България" в Каспичан, който е най-големия завод на Roca Group за производство на санитарен порцелан на Балканския полуостров. 
 
За милиони хора по света Roca е синоним на качество и сигурност. Доверието на потребителите е най-важния актив на Roca Group и поради тази причина всички продукти от портфолиото на компанията преминават през специализиран контрол във всеки етап от производствения цикъл,  отговарящ на стандартите за качество на Roca. Така Fayans осигурява качество и комфорт в българските бани на най-високо ниво. 
 
Освен с качеството на своите продукти, Рока България се отличава и с политиката си за опазване на околната среда. През последните години компанията e награждавана многократко като една от най-успешните и зелени компании в България.
 
Резултатът от дългосрочната политика на компанията в тази област е притежанието на международни сертификати за управление на качеството и околната среда.
 
За повече информация, моля вижте сертификатите за управление на качеството и околната среда, политиката за управление на качеството и околната среда.


СЕРТИФИКАТИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА
Име на файла Размер Тип
Политика за качеството 329 Kb pdf
Aenor 14001 314 Kb pdf
IQ net 14001 401 Kb pdf
AENOR ISO 9001 194 Kb pdf
IQNet 9001:2015 200 Kb pdf
Политика по опазване на околната среда 431 Kb pdf

Уеб дизайн и разработка: Webrix - www.webrix-studio.com