© Fayans. Всички права запазени.
Специални предложения
Специални предложения за обзавеждане за банята01.04.2017
1
2
3
4
5
« Предишна Следваща »
Fayans предлага на своите потребители специални цени за комплекти продукти за обзавеждане за банята.
 
Сред тях са комплектът смесители Ares 3 в 1 (187 лв. с ДДС) и Rea 3 в 1 (195 лв. с ДДС). Комплектите включват смесител за умивалник, смесител за вана и душ, както и душ комплект от тръбно окачване, душ слушалка и шлаух. Смесителните батерии Fayans са с фабрична гаранция от 5 год.
 
Фокус в специалните предложения е и комплектът стенна тоалетна Neo Rimless и структура за вграждане Eco Solution (370 лв. с ДДС за комплект със седалка термопласт и бял бутон). Новото поколение тоалетни с технологията Rimless (без ринг) позволява по-добро разпределение на водата за измиване. Така водният поток циркулира по целия вътрешен периметър, постигайки по-добра ефективност и хигиена. Освен това, при Rimless технологията няма улеи, остри ръбове или отвори по повърхността на порцелана, като в резултат почистването на тоалетната е много по-лесно.
 
Сред останалите специални предложения са HappySmart Block + умивалник Happy Bath (цени от 324 лв. с ДДС), комплект стенна тоалетна Viva Happy + структура за вграждане Eco Solution (цени от 420 лв. с ДДС) и комплект стенна тоалетна HappySmart + структура за вграждане Eco Solution (цени от 422 лв. с ДДС). 
 
Подробности за всички специални предложения от Fayans, както и възможните комбинации от продукти и техните цени, може да разберете от консултантите в магазините, както и в специалната ни листовка:
 
Име на файла Размер Тип
Листовка Fayans 3 Mb pdf

Уеб дизайн и разработка: Webrix - www.webrix-studio.com